PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συνεχίζει στο Περιστέρι ο Γιώργος Τσιάκος


Η ΚΑΕ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Τσιάκος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Συλλόγου μας και την αγωνιστική περίοδο 2010-11.

Η ΚΑΕ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Τσιάκος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Συλλόγου μας και την αγωνιστική περίοδο 2010-11.

Επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα και με δεδομένο ότι το Περιστέρι από τις αρχές καλοκαιριού του είχε προτείνει ανανέωση, έπραξε το αυτονόητο…
«Ναι, πάλι πίσω στην πατρίδα και στο Περιστέρι, έπειτα από μια εμπειρία για λίγο στην Ιταλία» είπε.
«Η απόφαση για να φύγω ήταν καθαρά οικονομική. Ηθελα να ανοίξω μια νέα πόρτα στο εξωτερικό. Τελικά δεν πήγαν όπως ήθελα τα πράγματα, αλλά έχω μάθει να κοιτάω μόνο μπροστά. Ο,τι έγινε, έγινε και ελπίζω να έγινε για καλό. Σίγουρα θα είναι καλύτερα για την οικογένεια μου, αφού στην Ιταλία έπρεπε να πάω μόνος.
Το Περιστέρι με ήθελε και πριν φύγω μου είχε πει ότι θα υπάρχει μια πόρτα ανοιχτή. Αυτή την πόρτα διάβηκα με την επιστροφή μου. Είχα δεθεί με την ομάδα και παρόλο που είχα και άλλες προτάσεις ήταν εύκολο να αποφασίσω. Είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα αλλά υπάρχουν οι συνδετικοί κρίκοι. Υπάρχει η διοίκηση που με είχε κερδίσει από πέρυσι, υπάρχει και ένας νέος προπονητής ο οποίος έχει μεγάλη ιστορία στο Περιστέρι. Δεν έχω ξαναδουλέψει μαζί του αλλά πάντα το ήθελα.
Γενικά υπάρχουν νέες προσκλήσεις και εγώ πάντα λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να κοιτάμε ψηλότερα για να γινόμαστε καλύτεροι…».
Ο Γιώργος Τσιάκος υπέγραψε το συμβόλαιό του και τέθηκε ήδη στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη. Είναι στην ευχέρεια του προπονητή αν θα τον χρησιμοποιήσει στο τουρνουά της Ελευσίνας το οποίο αρχίζει αύριο.
Το πρόγραμμα
Σάββατο 2/10
17:30 Πανελευσινιακός Α.Ο.Κ. – Πανελλήνιος
19:30 Ηλυσιακός – Γ.Σ. Περιστερίου

Κυριακή 3/10
17:30 Μικρός Τελικός
19:30 Τελικός

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment