PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το Περιστέρι


Το 7 στα 7 έκανε το Περιστέρι επικρατώντας του Λαυρίου με 87-78 κατακτώντας και πάλι την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, παρά το αρχικό… ξάφνιασμα από το Λαύριο, σταδιακά βρήκε τα πατήματα του και ανεβάζοντας την πίεση στην άμυνα πήρε τη νίκη.

Η ομαδικότητα του Περιστερίου και οι εξαιρετικές συνεργασίες ήταν αυτές που έδωσαν τη νίκη και αυτό μπορεί να φανεί και από τον πίνακα των σκόρερ.

Οι Περιστεριώτες αμέσως μετά το τέλος του ματς, γιόρτασαν τα 21α γενέθλια του Βασίλη Μουράτου, ο οποίος έσβησε τα κεράκια μέσα στα αποδυτήρια σε μία ακόμη οικογενειακή στιγμή από αυτές που ζουν φέτος οι «κυανοκίτρινοι».

Τα δεκάλεπτα: 23-29, 40-43, 61-59, 87-78.

Περιστέρι Βίκος Cola (Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 11 (1), Χάροου 15, Γκρέι 15, Σίρκο 11 (3), Ντάνιελ 12, Μουράτος 2, Σκορδίλης, Κλαρκ 8, Αγραβάνης 3 (1), Μπέντιλ 10.

Λαύριο Aegean Cargo (Σερέλης): Λούντζης 4, Μιλόσεβιτς 14, Κακλαμανάκης 10, Τζόουνς 6, Λαμπ 20 (1), Μαστρογιαννόπουλος, Περράκης, Νίξον 16 (1), Κουζέλογλου 3, Μέλσον 5 (1), Οντιάσε.

 

Δείτε τον αγώνα από την ΕΡΤ:

Παρακολουθήστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, με το πέρας της νικηφόρας αναμέτρησης με το Λαύριο:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment