PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συνεχίζει να αγνοεί την νίκη ο Ατρόμητος


Η ΑΕΛ το ήθελε περισσότερο, ο Ατρόμητος δεν αξιοποίησε τις φάσεις του ενώ είχε τον Μανδά να κάνει μοιραίο λάθος, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος επιχείρησε να μπει πιο δυνατά στον αγώνα και δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο 15΄, όταν μακρινό σουτ του Νάτσου μπλόκαρε ο Νάγκι.

Η ΑΕΛ απάντησε στο 20΄ με σουτ του Ακούνια που πέρασε λίγο άουτ κι ο Ατρόμητος είχε στη συνέχεια δύο καλές προσπάθειες με Σόλομον στο 21΄ (άουτ) και Γκάλο στο 38΄ (έδιωξε σε κόρνερ ο Νάγκι).

Η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41΄ με κοντινή προβολή του Στίφλερ, έπειτα από κεφαλιά του Ντουρμισάι και τραγική απόκρουση του Μανδά.

Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν κεφαλιά του Μανούσου βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Αγκάγιεφ έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ζήτησε σε δύο περιπτώσεις πέναλτι. Εκτός αυτού στο 52′ ο Μανούσος είχε ένα πλασέ που έβγαλε σωτήρια ο Νάγκι. Στο 60′ ο Μανούσος σκόραρε αλλά το γκολ του ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 71′ ο Μανδάς ενώ είχε χτυπήσει ξέσπασε σε κλάματα και έγινε αλλαγή.

Στο 78΄ ο τερματοφύλακας της Λάρισας επενέβη ξανά στην κεφαλιά του Γούτα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουνίθ βρήκε με εκτέλεση φάουλ στην περιοχή τον Γκάλο, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε αουτ.

Το ματς έμεινε τελικά έως στο 0-1 έως το τέλος.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς (71΄ λ.τ. Θεοδωράκης), Γκάλο, Μαυρομμάτης, Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νάτσος (58΄ Μουνίθ), Ενσικουλού (37΄ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (71΄ Μάτιτς), Μανούσος.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι (64΄ Ηλιάδης), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γλυνός (64΄ Νικολιάς), Ακούνια (88΄ Γκράου), Μπεν-Χατίρα (75΄ Ζίζιτς), Ντουρμισάι (88΄ Μιλοσάβλιεβιτς).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment