PeristeriNews.gr
Οικονομία

Συνεργασία Εθνικής Τράπεζας και πρατηρίων Shell


Συνεργασία ξεκινά η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Coral AE, δικαιούχος των πρατηρίων Shell στην Ελλάδα.

Συνεργασία ξεκινά η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Coral AE, δικαιούχος των πρατηρίων Shell στην Ελλάδα. Mε σχετική συμφωνία που υπεγράφη, τα πρατήρια Shell θα μετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της Εθνικής Τράπεζας “go National”, με κέρδος 3% για τους πελάτες της Τράπεζας. Η συμφωνία θα ισχύσει από την Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2011.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας, το πρόγραμμα “go National” παρέχει στους κατόχους όλων των πιστωτικών καρτών “go” (Mastercard, VISA, Gold Mastercard) της Εθνικής Τράπεζας άμεσο κέρδος με τη μορφή έκπτωσης στις αγορές που πραγματοποιούν σε ένα εκτεταμένο δίκτυο επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα.

Με την συμμετοχή των πρατηρίων της Shell, το πρόγραμμα διευρύνεται και ενδυναμώνεται, αφού οι κάτοχοι της κάρτας “go” οι οποίοι επιλέγουν να προμηθεύονται βενζίνη ή οποιαδήποτε άλλα είδη από πρατήρια της Shell, θα έχουν χρηματικό όφελος 3% επί της αξίας της σχετικής αγοράς. Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας “go” θα μπορούν να εξαργυρώσουν το κέρδος το οποίο έχουν συγκεντρώσει στην κάρτα τους από προηγούμενες αγορές τους, αυξάνοντας περισσότερο το συνολικό όφελός τους.

Ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Α. Αθανασόπουλoς σε δηλώσεις του αναφέρει ότι με τη συνεργασία μας αυτή, η τράπεζα διαθέτει σε μια ευρεία βάση καταναλωτών την πρόσβαση στα πρατήρια καυσίμων Shell με ουσιαστικό οικονομικό όφελος, διευκολύνοντας έτσι το καταναλωτικό κοινό και κάνοντας ένα βήμα στην ενίσχυση της αγοράς σε δύσκολες εποχές

Ο Γενικός Διευθυντής της Coral A.E. Γ. Θωμαΐδης δήλωσε ότι η συμμετοχή των πρατηρίων Shell στο πρόγραμμα GO της Εθνικής Τράπεζας είναι ένα σημαντικό βήμα που διευρύνει πολύ τα οφέλη των μελών μιας και προσφέρει σημαντική επιστροφή σε κάθε τους ανεφοδιασμό στο δίκτυό μας, σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύει η χώρα μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Στουρνάρας: Αν δεν ήταν το 2015 η Τράπεζα της Ελλάδος, η χώρα ίσως να είχε βγει από την ευρωζώνη

Peristeri News

Στο 10,4% η ανεργία τον Ιανουάριο

Peristeri News

Στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, στο 2,6% στην Ευρωζώνη το Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment