PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη 56χρονος για τη δολοφονία στα Πατήσια


Ένας 56χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία 42χρονου και τον τραυματισμό 35χρονου που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Πατήσια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από λογομαχία που προηγήθηκε μεταξύ θαμώνων του καταστήματος, για ασήμαντη αφορμή, ο 56χρονος έφυγε από τον χώρο και επέστρεψε κρατώντας πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια κατά των δύο θυμάτων, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 42χρονο Έλληνα και σοβαρά τον 35χρονο αλλοδαπό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής/Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, η οποία κατάφερε άμεσα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του δράστη και να εντοπίσει την οικία του, όπου και συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια, δύο κουτιά με εβδομήντα δύο φυσίγγια, καθώς και πιστόλι κρότου με δέκα φυσίγγια.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment