PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη 53χρονος για διπλή δολοφονία στις Αχαρνές το 1997


Την υπόθεση δολοφονίας ενός 54χρονου και ενός 33χρονου, καθώς και την απόπειρα δολοφονίας κατά 54χρονης το 1997 στις Αχαρνές εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Για την υπόθεση συνελήφθη ως δράστης ένας 53χρονος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ακόμη δραστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 53χρονος και οι δύο συνεργοί του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν τα μεσάνυχτα της 28ης Ιανουαρίου του 1997 στο διαμέρισμα του 54χρονου θύματος, όπου διέμενε μαζί με την 54χρονη σύζυγό του, την κόρη τους και τον 33χρονο γαμπρό τους.

Κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα, πυροβόλησαν στο πρόσωπο τον 33χρονο, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του. Στη συνέχεια πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 54χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, και στο χέρι την 54χρονη σύζυγό του. Ο 33χρονος κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του 53χρονου μετά από την εξέταση νέων στοιχείων που προέκυψαν για την υπόθεση. Σημειώνεται ότι το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, συνέστησε ειδική ομάδα που επανεξετάζει με εξειδικευμένες μεθόδους και με τη χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, όλες τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Σε βάρος του 53χρονου δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από Τακτικό Ανακριτή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment