PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη 40χρονος που εμπλέκεται στην δολοφονία του Περιστεριώτη αστυνομικού


Εξελίξεις είχαμε τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τη δολοφονία των δύο αστυνομικών στο Ρέντη, τον Μάρτιο του 2011. Για την υπόθεση που έχει κλείσει ήδη δέκα χρόνια συνελήφθη ένας 40χρονος για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το όνομα του εν λόγω άνδρα είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τη δολοφονία των δύο ειδικών φρουρών την άνοιξη του 2011 στο Ρέντη κατά τη διάρκεια καταδίωξης συμμορίας, η οποία είχε διαπράξει ληστεία σε περιοχή της δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν εκείνο το οποίο είχε προμηθεύσει τη συμμορία με κλεμμένο αυτοκίνητο για τη ληστεία.

Κοινώς, το όνομά του ήταν στη δικογραφία λόγω του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες.

Στην επιχείρηση της Αστυνομίας για το κύκλωμα κοκαΐνης συνελήφθησαν συνολικά 8 άτομα, 5 άνδρες και 3 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και ο 40χρονος. Έχουν εντοπιστεί ποσότητες ναρκωτικών και μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ η σπείρα είχε και συγκεκριμένες κωδικές ονομασίες για τις ουσίες.

Υπενθυμίζεται ότι, τον προηγούμενο Οκτώβριο ο Άρειος Πάγος κλήθηκε να κρίνει την αίτηση αναίρεσης ενός καταδικασμένου σε δις ισόβια και 66 χρόνια για τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment