PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη 20χρονος για πορνογραφία ανηλίκων


Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος 20χρονου.

Οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του 20χρονου μετά από αξιοποίηση στοιχείων, που περιήλθαν σε γνώση τους μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, σύμφωνα με τα οποία χρήστης του διαδικτύου εντός της ελληνικής επικράτειας, απέστειλε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Από την ψηφιακή – διαδικτυακή αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούσαν στην οικία του 20χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες τόσο στην οικία του 20χρονου όσο και στον χώρο εργασίας του, στην Εύβοια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, συσκευή κινητού τηλεφώνου και κάρτα αποθήκευσης τύπου «micro sd», ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε και η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment