PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου


Στην εκ νέου σύλληψη του 56χρονου Ν. Σειραγάκη προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, δυνάμει βουλεύματος, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας.

Πρόκειται για βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη και φυλάκισή του προς έκτιση του υπολοίπου της ποινής του, για «κατάχρηση ανηλίκων (άνω και κάτω των 14 ετών) σε ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση από γυμναστή-εκπαιδευτικό», «αποπλάνηση παιδιών (άνω και κάτω των 12 ετών) κατά συρροή και εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα» και «αποπλάνηση παιδιών (14-15 ετών) κατά συρροή και εξακολούθηση σε απόπειρα» με συνολική ποινή κάθειρξης 220 ετών.

Ο συλληφθείς οδηγείται στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος γυμναστής είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στο Ρέθυμνο, τον Δεκέμβριο του 2011, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος τριών ανηλίκων.

Καταδικάστηκε τελικά για παιδεραστία σε βάρος 36 παιδιών, ωστόσο βγήκε ελεύθερος από τις φυλακές Γρεβενών, αφού εξέτισε μόλις οκτώ χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξης κι έκανε 1.300 μεροκάματα στις φυλακές, όπου είχε δείξει πολύ καλή συμπεριφορά, χωρίς παραπτώματα εντός του ιδρύματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment