PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου μετά το θάνατο επίδοξου ληστή


Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου, στην οδό Γλάδστωνος, στο κέντρο της Αθήνας, μετά τον θάνατο του τοξικομανή ο οποίος προσπάθησε να ληστέψει το κατάστημα.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του βάσει ενός βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον ίδιο, μαζί με ένα άγνωστο, να κλωτσούν τον τοξικομανή, όταν εκείνος είχε εγκλωβιστεί στο κοσμηματοπωλείο.

Ο επίδοξος ληστής προσπάθησε να περάσει μέσα από την τζαμαρία και τραυματίστηκε βαρύτατα. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό», όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενη βλάβης, ενώ αναζητείται από την αστυνομία το δεύτερο άτομο που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον τοξικομανή.

Ποινική δίωξη εναντίον του κοσμηματοπώλη

Αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, στο κέντρο της Αθήνας, οπού χθες άφησε την τελευταία του πνοή ένας άνδρας, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει το κατάστημα.

Ο κοσμηματοπώλης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η δικογραφία ανατέθηκε σε τακτικό Ανακριτή, από τον οποίο ήδη ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο κοσμηματοπώλης δεν έχει καμία συμμετοχή στην τραγική κατάληξη του επίδοξου ληστή.

«Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του δράστη, μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν. Στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά» εξήγησε μεταξύ άλλων.

Οι δικαστικές αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, μεταξύ των οποίων και τα βίντεο από το σημείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment