PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συνελήφθησαν 35 «κοπανατζήδες» δημοτικοί υπάλληλοι στην Ιταλία


Στη σύλληψη 35 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Γένοβα, ενώ ακόμη 195 υπάλληλοι έλαβαν κλήση προκειμένου να απολογηθούν για… αδικαιολόγητες απουσίες από τα γραφεία του δήμου του Σανρέμο.

Η σχετική έρευνα ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με πρωτοβουλία της εισαγγελίας της πόλης Ιμπέρια, όταν έγινε αντιληπτό ότι συνάδελφοι των «απόντων άνευ αιτίας» χτυπούσαν, σε μόνιμη βάση, κάρτα στην θέση τους.

Κάμερες κλειστού κυκλώματος τις οποίες τοποθέτησαν οι καραμπινιέροι έπιασαν… στα πράσα υπαλλήλους να κρατούν στο χέρι και να χτυπούν ακόμη και τέσσερις διαφορετικές κάρτες δημοτικών υπαλλήλων.

Σε μια ακραία περίπτωση, μάλιστα, ένας αστυφύλακας φαίνεται να χτυπά κάρτα χωρίς να φοράει παντελόνι, ενώ άλλες φορές, όπως δείχνουν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος, τη σχετική υποχρέωση αναλάμβανε η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, στην όλη έρευνα εμπλέκεται το ένα τρίτο των υπαλλήλων του δήμου του Σανρέμο, γνωστού για το ετήσιο φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού.

Μάλιστα κάποιοι από τους εργαζομένους, στο ωράριο εργασίας, δεν δίστασαν να πάνε για κανό, ενώ στη συνέχεια φέρονται να κατάφεραν να τους καταβληθούν ακόμη και… υπερωρίες, παρά τις συνεχείς απουσίες τους.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment