PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων


Συνελήφθησαν, στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ένας 46χρονος αλλοδαπός και ένας 54χρονος, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα, έπειτα από πληροφορίες σχετικά με τη δράση αλλοδαπού στην απόκρυψη λαθραίων τσιγάρων σε αποθήκη στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων με σκοπό την περαιτέρω διάθεση μεγάλων ποσοτήτων σε άλλους συνεργούς του, αστυνομικοί εντόπισαν τους προαναφερόμενους και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος διατηρούσε αποθηκευτικό χώρο τον οποίο προσέγγιζε ο 54χρονος με αυτοκίνητο και από εκεί παραλάμβανε κατόπιν παραγγελίας, μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων με σκοπό την διάθεση τους σε τρίτους στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Έπειτα από την έρευνα σε οικίες, χώρους καθώς και σε ένα αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.858 πακέτα τσιγάρα και 355 συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 225 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα καθώς και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment