PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011


Συνεδριάζει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού).

Συνεδριάζει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού).

Τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως είναι τα παρακάτω:

1. Παράταση συμβάσεων μεταφοράς μαθητών Ειδικών, Μουσικών και Διαπολιτισμικών Σχολείων από 01/09/2011 έως 31/12/2011. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου )

2. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου για την ένταξη του ερευνητικού προγράμματος «Αντιμετώπιση του εντόμου Thaumetopoea pityocampa στο Αττικό Άλσος με έμφαση σε βιολογικές μεθόδους φυτοπροστασίας.»
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Παπαδημητρίου – Τσάτσου)

3. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου για την ένταξη του ερευνητικού προγράμματος «Αντιμετώπιση του Rhynchophorus ferrengineus ( Olivier ) στους φοίνικες στο Πεδίον Άρεως με έμφαση σε βιολογικές μεθόδους φυτοπροστασίας.» (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Παπαδημητρίου – Τσάτσου)

4. Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής σε επιτροπή χορήγησης άδειας εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Κισκήρα )

5. Γνωμοδότηση επί Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον κτιριακό και μηχανολογικό εκσυγχρονισμό του σχιστηρίου μαρμάρων της εταιρείας «Γ. Χ. ΣΜΙΛΗΣ Α.Ε.» που βρίσκεται στο 24ο χλμ. Λεωφ. Παιανίας – Μαρκοπούλου, στο Κορωπί Αττικής. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

6. Γνωμοδότηση επί Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: εργοστάσιο κοπής και επεξεργασίας μαρμάρων της εταιρείας «ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Μ. Ε.Π.Ε.» που βρίσκεται στη θέση “Προφάρτα” του Δήμου Κορωπίου Αττικής. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

7. Γνωμοδότηση επί Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικών οικιακών συσκευών της εταιρείας “BSH ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ” Α.Β.Ε., που βρίσκεται στην οδό Παρνασσού 8 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη λειτουργία του έργου: «Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής – Πίστα Καρτ με αναψυκτήριο στην Κοινότητα ΑΦιδνών του Νομού Αττικής». (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

9. Παραχώρηση βοηθητικών διατάξεων σχετικά με πρόσβαση ΑΜΕΑ σε παραλίες της Αττικής. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου )

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment