PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου


Με τριάντα οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:00, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας, επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου, θα συζητηθεί:

1. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών για τον καθαρισμό των κτιρίων του Νέου Δημαρχείου, των 3ων Κ.Ε.Π.,της Ξυλοτεχνίας, του ΚΥΒΕ και των Κ.Ε.Φ.Ι. του Δήμου μας (Αντ/χος κ. Τάτσης Ε.)

2. Αναπροσαρμογή Α) Τελών Κοινοχρήστων Χώρων έτους 2016, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν.1080/80, Β) ποσού κατασκευής Αγωγών – Συνδέσεων – Πλακοστρώσεων & Κρασπεδορείθρων και Γ) Ενιαίου Ανταποδοτικού Τέλους και του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος 2016. (Οικονομική Επιτροπή)

3. Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2015. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

4. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2015. (Οικονομική Επιτροπή)

5. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Περιστερίου στα πλαίσια της παράτασης του Προγράμματος «κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχιας», Άξονας «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

6. Έγκριση πίστωσης και κατανομή ποσού 231.637,09 € από το ΥΠ.ΕΣ. για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων του Δήμου. (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

7. Έγκριση πίστωσης 35.861,06 ευρώ για την υλοποίηση του θεσμού των σχολικών τροχονόμων. (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

8. Λήψη απόφασης για κατάργηση ή μη υφιστάμενων κενωθεισών θέσεων περιπτέρων στην 4η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

9. Λήψη απόφασης επί αιτήματος δημότη για κυκλοφοριακή ρύθμιση στην 1η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

10. Λήψη απόφασης επί αιτημάτων δημοτών για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην 2η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

11. Λήψη απόφασης επί αιτήματος δημότη για κυκλοφοριακή ρύθμιση στην 4η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

12. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δυο (2) μηνών για την κάλυψη εποχικών – πρόσκαιρων αναγκών. (Γ.Γ του Δήμου κα Τσόγκα Κ.)

13. Έγκριση κατ’ εξαίρεση καθιέρωσης διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου, έτους 2016, σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 36 και 48 του Ν.3584/2007 (Αντ/χος κ. Τάτσης Ε.)

14. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας υπηρεσιών στη Δ/νση Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

15. Έγκριση προσφυγής στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την προμήθεια μέσων προστασίας για τις ανάγκες του Δήμου, για το έτος 2015. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

16. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την προμήθεια διαφόρων υλικών για τη συντήρηση και επισκευή κτιρίων του Δημοτικού Σταθμού Οχημάτων. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

17. Έγκριση διενέργειας δαπάνης και διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου και του Νομικού του Προσώπου ΟΠΑΑΠ, ετών 2016-2017, προϋπολογισμού δαπάνης 767.498,94 ευρώ. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

18. Τροποποίηση της με αριθμό 234/2-10-2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την εξουσιοδότηση υπογραφής των επιταγών και της κίνησης των λογαριασμών του Δήμου και του Νομικού προσώπου (Ο.Π.Α.Α.Π.). (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ. )

19. Έγκριση κάλυψης ποσού που θα προκύψει από την διαφορά του συμβασιοποιημένου αντικειμένου και της χρηματοδότησης της Περιφέρειας, του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ» (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

20. Έγκριση της υπ’ αριθ. 45/2015 μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

21. Έγκριση προσαρμογής μελέτης έργου: “ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ 1ης ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ”.(Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

22. Έγκριση 3ης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΕΩΣ Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΟΔΩΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΚΑΙ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΑΠΟ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

23. Σύσταση Επιτροπής για την προσωρινή παραλαβή του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ/ 13». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

24. Σύσταση Επιτροπής για την Οριστική παραλαβή του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Τ. 1786 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ- ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ», προϋπολογισμού 5. 322. 479, 68 €. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

25. Σύσταση Επιτροπής για την προσωρινή παραλαβή του έργου: «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ/14». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

26. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στην Επιτροπή Παρακολούθησης ΣΟΑΠ Δυτικής Αθήνας, του ΑΣΔΑ. (Αντ/χος κa Τσιώτα Μ.)

27. Απολογιστικά στοιχεία εσόδων-εξόδων του Γ’ Τριμήνου, έτους 2015. (Οικονομική Επιτροπή)

28. Έγκριση ισολογισμού και πεπραγμένων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), έτους 2014. (Πρ. της ΔΕΠΑΔΠ κ. Καλλιάφας Αν.)

29. Λήψη απόφασης επί αιτήματος της ΔΕΠΑΔΠ για παραχώρηση του κτιρίου επί της οδού Πεισάνδρου 20. (Πρ. της ΔΕΠΑΔΠ κ. Καλλιάφας Αν.)

30. Ορισμός Ορκωτών Λογιστών και καθορισμός του ύψους της αμοιβής τους για τον τακτικό και διαχειριστικό έλεγχο χρήσης 2015. (Πρ. της ΔΕΠΑΔΠ κ. Καλλιάφας Αν.)

31. Έκφραση σύμφωνης γνώμης για την έκθεση εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού & Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ)» Δήμου Περιστερίου, Γ’ τριμήνου οικονομικού έτους 2015. (Πρ. του Ν.Π κα Κορόγιαννη Π.)

32. Καθορισμός τέλους για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τις λαϊκές αγορές οικονομικού έτους 2016 (Αντ/χος κ. Τάτσης Ε.)

33. Σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τον έλεγχο κεραιών κινητής τηλεφωνίας. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

34. Απόρριψη αιτημάτων εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί της οδού Θηβών 104 (cosmote). (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

35. Απόρριψη αιτήματος εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί οδού Ταντάλου 75 (wind). (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

36. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη, άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ε.)

37. Λήψη απόφασης για την ανάκληση της με αριθμό 276/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αφορά διαγραφή οφειλών από Χρηματικούς Καταλόγους για τον κ. Δουβρή Νικόλαο. (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ευαγ.)

38. Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλών από Χρηματικούς Καταλόγους. (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ευαγ.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment