PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου


Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:00.

Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:00, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας, επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου, θα συζητηθούν:

1. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2013. (Οικονομική Επιτροπή)

2. Έγκριση πίστωσης και κατανομή ποσού 218.620,55 € για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων του Δήμου. (Α/ρχος κ.Αρβανίτης Θεοδ.)

3. Έγκριση πίστωσης ποσού 14.344,43€ για την πληρωμή των Σχολικών Τροχονόμων. (Α/ρχος κ.Αρβανίτης Θεοδ.)

4. Έκφραση σύμφωνης γνώμης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ)» Δήμου Περιστερίου, έτους 2013. (Πρόεδρος κα Κορόγιαννη Πολυξένη)

5. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης, για τις ανάγκες του Δήμου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ)» Δήμου Περιστερίου, έτους 2013. (Αντ/χος κα Ευσταθιάδου Ν.)

6. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση συμβάσεων μεταξύ Δήμου και της τραπεζικής εταιρείας «Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.» και παροχή εξουσιοδότησης προς υπογραφή. (Α/ρχος κ.Σταυρούλιας Αλ.)

7. Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλών από Χρηματικούς Καταλόγους. (Α/ρχος κ.Σταυρούλιας Αλ.)

8. Λήψη απόφασης για την απαλλαγή των προσαυξήσεων βεβαιωμένων οφειλών λόγω οικονομικής αδυναμίας. (Α/ρχος κ.Σταυρούλιας Αλ.)

9. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων στεγάστρων. (Α/ρχος κ.Σταυρούλιας Αλ.)

10. Λήψη απόφασης για ανανέωση άδειας Υπαίθριου Πλανόδιου και Στάσιμου Εμπορίου. (Α/ρχος κ.Σταυρούλιας Αλ.)

11. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την «Προμήθεια μιας φωτεινής επιγραφής» στην είσοδο του πάρκινγκ του νέου Δημαρχείου. (Γεν.Γραμ. κα Τσόγκα Κ.)

12. Διόρθωση της υπ’ αριθ. 379/2013 Α.Δ.Σ., που αφορά έγκριση διενέργειας δαπάνης για την προμήθεια «Εξοπλισμού για την λειτουργία του Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων», ως προς τον Κ.Α. (Γεν.Γραμ. κα Τσόγκα Κ.)

13. Έγκριση δαπανών μέσω πάγιας προκαταβολής και διόρθωση της υπ’ αριθ. 331/2013 Α.Δ.Σ., που αφορά δαπάνη μέσω πάγιας προκαταβολής. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

14. Έγκριση καταστροφής άχρηστου ηλεκτρονικού εξοπλισμού. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

15. Απόρριψη αιτήματος εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί των Λεωφόρων Αθηνών 62 & Θηβών (Vodafone). (Α/ρχος κ. Λύκος Παν.)

16. Απόρριψη αιτήματος εγκατάστασης Σταθμού Κινητής Τηλεφωνίας επί των οδών Τζων Κέννεντυ & Πελασγίας 159 (Vodafone). (Α/ρχος κ. Λύκος Παν.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment