PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου


Με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη

Συνεδριάζει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα: 17:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευόπουλου), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, έτους 2011 (εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

2. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2011 (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

3. Έγκριση πίστωσης για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940», που θα πραγματοποιηθεί με απ’ ευθείας ανάθεση (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

4. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 171/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά το διετές πρόγραμμα δράσης 2011-2013 της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π.) (εισηγητής:Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ κ. Παπαδόπουλος Β.)

5. Λήψη απόφασης α) για την διατύπωση απόψεων επί της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Οργανισμού Αθήνας για την τροποποίηση του Π.Δ.του Ελαιώνα και συμπλήρωση χρήσεων << Παροχής Υπηρεσιών Υγείας- Πρόνοιας>> β)Χωροθέτηση χρήσεων Υγείας-Κοινωνικής Πρόνοιας στο «ΒΙ.ΠΑ. προς εξυγίανση» του Δήμου Περιστερίου (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

6. Σύσταση δώδεκα (12) προσωποπαγών θέσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για την κατάταξη των υπαλλήλων που μεταφέρθηκαν από το καταργηθέν Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ)» (εισηγήτρια: Γ.Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ.)

7. Σύσταση δεκαεπτά (17) προσωποπαγών θέσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για την κατάταξη των υπαλλήλων που μεταφέρθηκαν από το καταργηθέν Ν.Π.Δ.Δ. «Πνευματικό Κέντρο» (εισηγήτρια: Γ.Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ.)

8. Έγκριση πίστωσης 300.000 € για έκτακτη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ Ο.Π.Α.Α.Π (εισηγήτρια: Γ.Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ.)

9. Έγκριση πίστωσης και κατανομή ποσού 218.620,55 € για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων του Δήμου -Γ΄ δόση (εισηγητής: Αντ/χος κ. Αρβανίτης Θ.)

10. Έγκριση συμπληρωματικής πίστωσης 266,69 € για την καταβολή του επιδόματος σε Υπαλλήλους της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας, που αφορά εργοδοτικές εισφορές. ( εισηγητής: Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

11. Έγκριση δαπανών μέσω πάγιας προκαταβολής (εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.) Αντικατάσταση μελών του Ν.Π.Δ.Δ.

12. Ενιαία Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης ( εισηγητής: Αντ/χος κ. Αρβανίτης Θ.)

13. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας επιχειρήσεων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

14. Λήψη απόφασης για διαγραφές ποσών από χρηματικούς καταλόγους (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)4

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θετικά σχόλια για την Μαρία Αεράκη από εκπρόσωπο των Κέντρων Φιλίας Περιστερίου

Peristeri News

Κλειστό το ΚΕΠ της Ανθούπολης από τις 11 Μαρτίου

Peristeri News

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment