PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου


Με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από την Πρόεδρο Ν. Ευσταθιάδου

Με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 και ώρα 17:00 σύμφωνα με την Πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από την Πρόεδρο Νεκταρία Ευσταθιάδου.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

1. Επικύρωση των υπ’ αριθ. 10, 11, 12, 13, 14, 15/10 πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

2. Πραγματοποίηση θαλάσσιων μπάνιων για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

3. Λήψη απόφασης επί αιτημάτων Δημοτών για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην 1η Δημοτική Κοινότητα (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

4. Λήψη απόφασης για πεζοδρόμηση των οδών Πρωτογέννους και Ησιόδου στην 1η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

5. Λήψη απόφασης για τοποθέτηση μεταλλικών εμποδίων (Π) στις οδούς Ροδόπης και Πρωτογέννους, στην 1η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

6. Λήψη απόφασης επί αιτημάτων Δημοτών για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην 2η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

7. Λήψη απόφασης επί αιτήματος για απότμηση πεζοδρομίου στην Λεωφόρο Θηβών 248 για την ίδρυση πλυντηρίου αυτοκινήτων. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

8. Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγρ/τος του Δήμου, έτους 2011.(εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

9. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2011. (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

10. Έκφραση σύμφωνης γνώμης για τους απολογισμούς των Σχολικών Επιτροπών για το οικονομικό έτος 2010.(εισηγητής Αντ/χος κ. Αρβανίτης Θ.)

11. Καταβολή επιδόματος σε υπαλλήλους της Δ/σης Κοινωνικής Μέριμνας εκ των εσόδων από τα παράβολα, για χορήγηση ή ανανέωση αδειών διαμονής ΥπηκόωνΤρίτων Χωρών, έτους 2010.(εισηγητής:Αντ/χος κ.Θεοδωράκος Α)

12. Λήψη απόφασης για αποζημίωση ή μη του κ. Κοντογιάννη Λουκά. (Οικονομική Επιτροπή)

13. Αντικατάσταση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ (ΟΠΑΑΠ)». (εισηγήτρια: Πρόεδρος του Ν.Π κα Κορόγιαννη Π)

14. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως για διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ληξιπρόθεσμων οφειλών. (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

15. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΤΟΔΡΟΜΩΝ /11» – με Δημοπρασία.(εισηγητής: Αντ/χος κ. Μπέτσης Β.)

16. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ& ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ/11» -με αυτεπιστασία .(εισηγητής Αντ/χος κ. Αρβανίτης Θ.)

17. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ /11»-με αυτεπιστασία. (εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

18. Καθορισμός συμβιβαστικά της τιμής μονάδος για την προσκύρωση εκτάσεως στην ιδιοκτησία των Κωνσταντίνου και Σπυρίδωνος Λέλλου, επί των οδών Πατρών και Παμίσου. (εισηγητής: Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

19. Έγκριση απόσυρσης από την κυκλοφορία οχημάτων και μοτοποδηλάτων του Δήμου. (εισηγητής: Αντ/χος κ. Λώλος Β.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment