PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Συνδρομητική τηλεόραση από το YouTube


Το YouTube ανακοίνωσε μια τηλεοπτική συνδρομητική υπηρεσία, αξίας 35 δολαρίων των μήνα, που θα ανταγωνίζεται τα καλωδιακά δίκτυα των ΗΠΑ και θα διαθέτει πάνω από 40 κανάλια- περιλαμβανομένων κάποιων από τα μεγαλύτερα δίκτυα της χώρας, όπως το ABC, το CBS, το Fox, το NBC και το ESPN.

Επίσης, όπως αναφέρει το BBC, η υπηρεσία θα περιλαμβάνει και ένα «cloud DVR» που θα επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν και να αποθηκεύουν τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η ανακοίνωση έγινε στα στούντιο του YouTube στο Λος Άντζελες, όπου παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στα μεγαλύτερα «αστέρια» του για τη δημιουργία περιεχομένου, που θα εμπεριέχεται στο όλο «πακέτο».

«Είναι ζωντανή τηλεόραση σχεδιασμένη για τη γενιά του YouTube» σύμφωνα με τον Κρίστιαν Οέστλιεν, διευθυντή product management για το YouTube. «Αυτούς που θέλουν να βλέπουν αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν, όπως το θέλουν, χωρίς δεσμεύσεις».

Η υπηρεσία θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στην άνοιξη, στη δική του standalone εφαρμογή για smart TV, καθώς και φορητές συσκευές. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για αντίστοιχη υπηρεσία εκτός των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment