PeristeriNews.gr
Lifestyle

Συναυλία 28 δευτερολέπτων με είσοδο 100 δολάρια


Ο τραγουδιστής R. Kelly έχει πολλά δικαστικά έξοδα τον τελευταίο καιρό, καθώς το ντοκιμαντέρ «Surviving R. Kelly» με μαρτυρίες γυναικών που ισχυρίζονται ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά, οδήγησε σε λύση συμβολαίου με τη δισκογραφική του και 10 μέχρι στιγμής μηνύσεις.

Και όσο υπάρχουν ακόμη φαν της μουσικής του που τον υποστηρίζουν, θα καταφεύγει σε λύσεις όπως η εμφάνιση τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε κλαμπ του Ιλινόι.

Οι 100 φαν που συγκεντρώθηκαν πλήρωσαν 100 δολάρια για να μπουν στο κλαμπ (μετά την άφιξη του R. Kelly η τιμή έπεσε στα 50 δολάρια) για να δουν από κοντά τον τραγουδιστή, που έφτασε στις 1.30 τα ξημερώματα.

Εκείνος πήρε το μικρόφωνο, τους ευχαρίστησε, και τραγούδησε ένα ρεφρέν από τραγούδι του. Μετά από αυτή τη συναυλία των… 28 δευτερολέπτων παρέμεινε για περίπου 35 λεπτά βγάζοντας σέλφι και συζητώντας με τους θαμώνες.

Λίγες ώρες πριν ο R. Kelly είχε ανεβάσει στο Instagram το ακόλουθο βίντεο όπου εξηγούσε ότι έπρεπε να πάει σε ένα event για οικονομικούς λόγους και ζητούσε από τα media να τον αφήσουν ήσυχο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R Kelly (@rkelly) στις

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment