PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συναγερμός στο Λονδίνο, με νεκρό και πολλούς τραυματίες


Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο, καθώς άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι φέρεται να επιτέθηκε σε πολίτες, πριν οι αρχές τον εξουδετερώσουν, τραυματίζοντας πολλούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλοι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου έχουν πυροβολήσει τον άνδρα, σε δρόμο της περιοχής Streatham του νότιου Λονδίνου.

 

Εκτιμάται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μαχαιρωθεί και, σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές, το περιστατικό έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατικό.

 

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο το οποίο έχει αποκλειστεί. Η αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό και μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Αυτόπτες μάρτυρες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς λίγο μετά τις 14:00 (τοπική ώρα), την Κυριακή.

 

Σύμφωνα με έναν περαστικό «η αστυνομία βρίσκεται στην περιοχή, ενώ οι δρόμοι έκλεισαν». Μάλιστα, κάνει λόγο για ασθενοφόρα που έχουν προσεγγίσει το σημείο.

«Περπατούσα στα καταστήματα και είδα ελικόπτερα να έρχονται και πολλά ασθενοφόρα» επισημαίνει άλλος.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment