PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συναγερμός για τους Vips που γυρνούν από το Ντουμπάϊ


Οι εικόνες συνωστισμού στο Ντουμπάϊ έθεσαν σε συναγερμό την Πολιτική Προστασία για όσους Έλληνες -κυρίως vips, που προτίμησαν να περάσουν εκτός Ελλάδος τις γιορτές, λόγω των περιορισμών- επιστρέφουν από εκεί.

Οι ταξιδιώτες θα υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και rapid test ερχόμενοι στη χώρα μας. Θα πρέπει να δείχνουν αρνητικό μοριακό τεστ που να έχει γίνει έως 72 ώρες πριν από την άφιξή τους και να μπαίνουν σε τριήμερη καραντίνα.

Η αραβική χώρα θεωρείται covid free, παρότι καθημερινά ανακοινώνει πάνω από 1.500 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο δεν ισχύουν τα μέτρα lockdown, τα μαγαζιά εστίασης λειτουργούν και τα πάρτι τις γιορτινές μέρες χτύπησαν “κόκκινο”.

Άποψη

Μπορεί η κυβέρνηση να απαγόρευσε τα ρεβεγιόν στην Ελλάδα και να προχώρησε σε πρόστιμα ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, όμως οι προνομιούχοι της Αθήνας βρήκαν τη λύση.

Φυσικά, κανείς δεν είπε να μην πάνε αυτοί Ντουμπάϊ ή όπου αλλού θέλουν. Αλλά οι κυβερνώντες ας μην κουνούν το «δάκτυλο» στον δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη προσπαθώντας να τον κάνουν να αισθανθεί ένοχος γιατί συγχρωτίστηκε έξω από κάποιο κατάστημα ή κυκλοφόρησε μετά τις 10.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment