PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις ο Ατρόμητος


Συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις έδωσε στο Πανθεσσαλικό ο Ατρόμητος, χάνοντας δίκαια με 1-0 από τον Βόλο για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Στο 10΄ ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των «κυανόλευκων», μπήκε από τα αριστερά και σούταρε, αλλά ο Γιαννιώτης επενέβη σωτήρια.

Στο 26΄ ο Ατρόμητος έφτασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ, όταν από πάσα του Ενσικουλού στον Μουνίθ ο Ισπανός γύρισε στον Χριστοδουλόπουλο, αλλά το πλασέ του Έλληνα διεθνή έφυγε άουτ.

Στο 36΄ η ανωτερότητα των Θεσσαλών επιβραβεύτηκε, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπαριέντος ο Μπαρτόλο πήρε την πρώτη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στον Περέα, ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Κιβρακίδη κι έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος γύρισε πίσω για να δώσει χώρο στον Ατρόμητο και να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Στο 59΄, από φάση διαρκείας ο Κιβρακίδης έπιασε μονοκόμματο σουτ και ο Κλέιμαν έκανε την απόκρουση του αγώνα, διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του.

Τρία λεπτά αργότερα τον μιμήθηκε ο Γιαννιώτης στην απέναντι εστία, όταν ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας έκανε μια καταπληκτική επέμβαση αποκρούοντας σε κόρνερ τοι γυριστό σουτ του Μπαρτόλο.

Ο Βόλος έχασε άλλες δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, στο 75’ με τον Σάντσες (κεφαλιά λίγο άουτ) και στο 83’ με τον Ουάρντα (δεν έδωσε τη μπάλα στον αμαρκάριστο Περέα), ενώ στο 90΄+3 το εν κινήσει πλασέ του Γούτα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, από κόρνερ του Αγκάγιεφ η μπάλα κατέληξε στον προωθημένο Γιαννιώτη, που πλάσαρε πεσμένος, αλλά ο Ντεντάκης έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή, κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» παρουσίασαν πολλά προβλήματα στην επιθετική τους ανάπτυξη, ήταν ασύνδετοι και μοιραία ήταν ελάχιστες οι φορές που τους ένιωσε η αντίπαλη άμυνα, με τον Νταμίρ Κάναντι από την πλευρά του να μην μπορεί να κατασταλάξει είτε σε σχηματισμούς είτε στον βασικό κορμό της ενδεκάδας.

Εξακολουθεί να ψάχνεται ο Αυστριακός τεχνικός, ωστόσο ούτε τα αποτελέσματα έρχονται ούτε οι καλές εμφανίσεις και ο Ατρόμητος, με ματς λιγότερο, είναι με 14 βαθμούς στη 10η θέση.

BOΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Kλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα (90’+2 Γκρίλο), Μπαρτόλο (75′ Ρενάτο), Περέα, Δουβίκας (70′ Kιάκος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (61′ Νταβιώτης), Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Σάλομον, Μουνίθ (71′ Ραμπέγιο), Ενσικουλού (61′ Μανούσος), Χριστοδουλόπουλος (61′ Αγκάγιεφ), Κωτσόπουλος (80′ Mάτιτς).

https://www.youtube.com/watch?v=7fG6F5JaQpg

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment