PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συνέντευξη Τύπου Γ. Αναστασίου και Σπ. Ρισβάνη για το Ντουνάισκα-Ατρόμητος


Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου και του Σπύρου Ρισβάνη για τον αγώνα Ντουνάισκα Στρέντα – Ατρόμητος.

Γ. Αναστασίου: Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα

Ήρθε η ώρα για τους παίκτες του Ατρόμητου να αποδείξουν ότι έχουν γίνει καλοί μαθητές τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου, κληθείς να σχολιάσει τον περσινό αποκλεισμό από την Ντιναμό Μπρεστ.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, χωρίς όμως να προβεί σε… αποκαλύψεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες. Για μας είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει στο 100%».

Για τις συγκρίσεις σε σχέση με πέρυσι:

«Στο ποδόσφαιρο μαθαίνεις από τα λάθη σου. Τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι γίναμε καλές μαθητές».

Για τον βαθμό ετοιμότητας:

«Αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να βρει κανείς ομάδα στο 100%. Παίζει ρόλο ο πνευματικός παράγοντας. Αν έχουμε τη συγκέντρωση και την προσήλωση που απαιτείται, τότε θα έχουμε κάνει ένα καλό βήμα».

Για το αν έχει καταλήξει στους έντεκα:

«Ναι».

Για το ποιο θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα πει στους παίκτες του πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο;

«Συγκέντρωση».

Σπ. Ρισβάνης: Μάθημα για μας η Μπρεστ

Τις εμπειρίες που μάζεψε από την περσινή ευρωπαϊκή του περιπέτεια πρέπει να φέρει προς όφελός του ο Ατρόμητος και να λειτουργήσουν ως μάθημα δήλωσε ο Σπύρος Ρισβάνης εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές των Περιστεριωτών στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς με τη Ντουνάισκα Στρέντα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, στόχος μας είναι η πορεία στην Ευρώπη.

Για τις συγκρίσεις σε σχέση με πέρυσι:

«Σίγουρα ήταν ένα μάθημα για μας. Όλο το καλοκαίρι δουλέψαμε για το παιχνίδι αυτό. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες της ομάδας και του προπονητή. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι».

Για το πώς είναι το κλίμα κι αν οι δεσμοί είναι τόσο στενοί όσο τα προηγούμενα χρόνια, με τη λογική ότι έχουν φύγει παίκτες

«Ναι, έχουν φύγει παιδιά, αλλά οι παλιοί προσπαθούμε να βάλουμε τους νέους στο κλίμα. Αυτό όμως δεν αφορά μόνο τους παίκτες. Είναι κάτι που αφορά τους προπονητές, μέχρι τους φροντιστές. Είμαστε πάρα πολύ καλά».

Η προπόνηση του Ατρόμητου στη Σλοβακία

Στους ρυθμούς του πρώτου αγώνα με τη Ντουνάισκα Στρέντα κινούνται στον Ατρόμητο.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου οι Περιστεριώτες μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το αυριανό ματς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment