PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνέντεξη τύπου Αθανάσιου Βαθιώτη


“Θα ‘θελα πρώτα να ευχαριστήσω τους τρεις μεγάλους συνδυασμούς της πόλης μας, του κ. Παχατουρίδη, του κ. Λαλένη και του κ. Κελάφα που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μου ζήτησαν να συνεργαστώ μαζί τους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Θέλω να δηλώσω από την αρχή ότι, σέβομαι όλους τους συνδυασμούς, δεν τους θεωρώ εχθρικούς, τους θεωρώ εν δυνάμει συμμάχους στην κοινή προσπάθεια”.

“Θα ‘θελα πρώτα να ευχαριστήσω τους τρεις μεγάλους συνδυασμούς της πόλης μας, του κ. Παχατουρίδη, του κ. Λαλένη και του κ. Κελάφα που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μου ζήτησαν να συνεργαστώ μαζί τους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Θέλω να δηλώσω από την αρχή ότι, σέβομαι όλους τους συνδυασμούς, δεν τους θεωρώ εχθρικούς, τους θεωρώ εν δυνάμει συμμάχους στην κοινή προσπάθεια. Όλοι βάζουν ένα μικρό λιθαράκι για το καλό της πόλης.

Την επόμενη τετραετία φιλοδοξώ να συμβάλλω με το δικό μου πρόγραμμα στην δυνάμωση των θεσμών αυτής της πόλης και στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Έχω εκπονήσει με τους συνεργάτες μου ένα πρόγραμμα, το οποίο θα είναι ολιγόλογο και περιεκτικό. Δεν θα το κυκλοφορήσουμε σε πολυτελή φυλλάδια, άλλωστε ο τόπος περνά δύσκολες μέρες, για να γίνονται και τέτοιου είδους σπατάλες.

Γιατί τα φυλλάδια όπως γνωρίζετε δεν τα διαβάζουν ούτε οι ίδιοι οι υποψήφιοι και τα περισσότερα καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων. Και σας προκαλώ να ρωτήσετε τους επικεφαλής των άλλων συνδυασμών αν θυμούνται τι έλεγαν τα φυλλάδια των εξαγγελιών τους την προηγούμενη τετραετία.

Εγώ με τους συνεργάτες μου έχουμε κωδικοποιήσει ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν έχει φιοριτούρες, δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις και πολύ περισσότερο, όποιος μας κάνει την τιμή να συνεργαστεί μαζί μας, είτε γιατί θα είμαστε πρώτοι την Κυριακή των εκλογών, είτε θάμαστε δεύτεροι, θα ξέρει ότι αυτό είναι το συμβόλαιο με το λαό και δεν θα επιδέχεται αλλαγές.

Κι έχω αποδείξει με τη στάση μου ότι στις υποσχέσεις που μας δίνουν, δίνω βάρος. Το χέρι μου από μία συμφωνία το παίρνω τελευταίος. Το έχω δείξει πολλές φορές και όσοι γνωρίζουν την πολιτική μου ιστορία, γνωρίζουν ότι ο λόγος μου είναι συμβόλαιο. Αυτό το συμβόλαιο που έχω υπογράψει με το λαό της πόλης μας, θα πρέπει να γίνει σεβαστό και από όποιον συνεργαστεί μαζί μου”.

Στη συνέχεια ο κ. Αθαν. Βαθιώτης τόνισε ιδιαίτερα ότι ευθύνη δεν έχει μόνο η διοίκηση ενός Δήμου, αλλά και ο λαός που την εκλέγει. Κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ψήφος είναι πράξη ευθύνης. Πριν ψηφίσουν θα πρέπει να σκεφτούν ότι παραδίδουν την τύχη της πόλης σε μια παράταξη που τις επιπτώσεις της κάθε διοίκησης θα τις πληρώσουν αυτοί.

“Γνωρίζετε, ότι ο Δήμος είναι υπερχρεωμένος και αυτά τα χρέη θα τα πληρώσουν οι Περιστεριώτες”, είπε ο κ. Βαθιώτης.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι η εμφάνιση του συνδυασμού του “Ανεξάρτητο Περιστέρι”, έκανε αρκετούς να σταματήσουν τις μεγαλοστομίες ότι θα πάρουν το Δήμο από την πρώτη Κυριακή, όπως και κάποιους άλλους που κινητοποίησαν ακόμη και κυβερνητικά στελέχη να τους σώσουν, αλλά δεν σώζονται με τίποτε.

Φιλοδοξεί ότι την Κυριακή της 7ης Νοεμβρίου ο συνδυασμός του θα είναι πρώτος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment