PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνέλαβαν ιδιοκτήτη μπαρ στο Κολωνάκι για υπαίθριο πάρτι


Τα πρώτα μέτρα για όσους ιδιοκτήτες μπαρ παραβαίνουν τους νόμους είναι εδώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιβλήθηκε ήδη πρόστιμο 5.000 ευρώ σε μπαρ στην Κηφισιά επειδή μοίραζε ποτά και συγκεντρώθηκε κόσμος.

Το πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι η σύλληψη, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ή η προσαγωγή, πολύ γνωστού ιδιοκτήτη μπαρ και εστιατορίων στο Κολωνάκι.

Ο λόγος ήταν ότι άνοιξε αναψυκτήριο στο Κολωνάκι και σέρβιρε αναψυκτικά και ποτά με αλκοόλ ενώ φέρεται να είχαν τοποθετηθεί έξω από το μαγαζί και μαξιλάρια για να κάθονται οι θαμώνες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 20 άτομα είχαν πάει στο αναψυκτήριο που σέρβιρε ποτά όταν κι έφτασαν περιπολικά με αστυνομικούς.

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να λάβει αυστηρά μέτρα μετά τις εικόνες από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής αλλά και από περιοχές της Ελλάδας όπου στήθηκαν υπαίθρια πάρτι.

Επεισόδια τα μεσάνυχτα στην Αγία Παρασκευή

Επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν νεαροί πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τους κάνουν σύσταση να διαλυθούν, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 400 νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και έπιναν, μόλις είδαν αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο άρχισαν να πετούν εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες.

Η ηρεμία στην περιοχή αποκαταστάθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment