PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνάντηση φορέων του Περιστερίου κατά της κρίσης (video)


Την Πέμπτη 6/10/2011 με πρωτοβουλία της Δημοτικής Παράταξης ¨Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι¨.

Την Πέμπτη 6/10/2011 με πρωτοβουλία της Δημοτικής Παράταξης ¨Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι¨ πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων του Περιστερίου στο ΚΥΒΕ. Σκοπός της συνάντησης ήταν να βρεθούν τρόποι να αντιμετωπίσουμε τα μέτρα κυβέρνησης, τρόικα και ΔΝΤ.

Σε μια πόλη σαν το Περιστέρι τα επώδυνα μέτρα είναι πιο έντονα καθώς οι κάτοικοι ελάχιστα περιθώρια έχουν να πληρώσουν τις έκτακτες εισφορές ή να αντιμετωπίσουν τη μείωση των μισθών.

Ελάχιστα περιθώρια υπάρχουν όταν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ακόμα δουλειά διότι υπάρχουν και πολύ μεγάλα ποσοστά ανεργίας στην πόλη μας με τάση φυσικά να αυξηθούν. Είτε άνεργοι είτε εργαζόμενοι ανεξάρτητα σε ποιον τομέα απασχολούνται έχουν κάποια ανάγκη βοήθειας και οφείλουμε ο ένας στον άλλο να προσφέρει όποια στήριξη μπορεί.

Στη συνάντηση πολλοί φορείς έδωσαν το παρόν όμως και πάρα πολλοί έλειπαν. Πιστεύουμε ότι είναι τέτοια η φύση των προβλημάτων που αργά ή γρήγορα παρά τις όποιες διαφορές θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να ξαναδώσουμε ελπίδα στους κατοίκους του Περιστερίου.

Καλούμε όλους τους Περιστεριώτες (ως άτομα και ως φορείς) να παραβρεθούν την Τρίτη 11/10 στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί θα καλέσουμε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις να πάρουν όχι μόνο θέση απέναντι στα νέα μέτρα αλλά και ενεργό ρόλο ώστε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση που μας έχει φέρει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα και το ΔΝΤ.

Δημιουργήθηκε μια επιτροπή όπου όσοι συμμετέχουμε σύντομα θα καθορίσουμε μια νέα συνάντηση φορέων για να προχωρήσουμε σε διεύρυνση των φορέων που συμμετέχουν και καθορισμό της περαιτέρω δράσης μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment