PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Ανδρ. Παχατουρίδη


Η υλοποίηση δύο εμβληματικών έργων στην περιοχή του Δήμου Περιστερίου καθώς και η πορεία υλοποίησης των έργων που έχουν τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Η συζήτηση εστιάστηκε στις διαδικασίες που απαιτούνται για να υλοποιηθούν «εμβληματικά έργα» στο Περιστέρι προς όφελος των πολιτών.

Ο κ. Πατούλης αφού εξέφρασε την εκτίμηση του στον κ. Παχατουρίδη για το έργο του, ζήτησε από τη Γενική Διευθύντρια Αναπτυξιακών έργων της Περιφέρειας Ελένη Βελγάκη και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων Αλέξανδρο Καλογερόπουλο να είναι σε στενή συνεργασία με τον κ. Παχατουρίδη και τους συνεργάτες του προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι διαδικασίες.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Παχατουρίδη στην Περιφέρεια ο Γ. Πατούλης δήλωσε: «Με τον άξιο φίλο και συνάδελφο Α. Παχατουρίδη είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση η οποία επικεντρώθηκε στην συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Περιστερίου. Κοινός μας στόχος είναι να μεταβεί η Αττική σε μία καινούρια μέρα. Θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε μία μητροπολιτική Περιφέρεια-Πρότυπο, που θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment