PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνάντηση του Κ. Παπαντωνίου με τον Δ. Κελάφα


Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Περιστέρι, η εξέλιξη της διοικητικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη και τα έργα που σχεδιάζει η Περιφέρεια για τη Δυτική Αθήνα.

Τον Αντιπεριφεριάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Κώστα Παπαντωνίου επισκέφτηκε ο Δημήτρης Κελάφας επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Περιστερίου, σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου 2011.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών που εγκαινίασε ο Αντιπεριφερειάρχης με τους Δημάρχους και τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης των Δήμων της Περιφέρειάς του.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Περιστέρι, η εξέλιξη της διοικητικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη και τα έργα που σχεδιάζει η Περιφέρεια για τη Δυτική Αθήνα.

Ο Δημήτρης Κελάφας εξέθεσε τις απόψεις της παράταξής του «Περιστέρι για Όλους» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Περιστέρι και ζήτησε στενότερη συνεργασία με την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ενόψη μάλιστα και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που περνά η χώρα αλλά και των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει ο δήμος Περιστερίου μετά την υπαγωγή του σε καθεστώς επιτήρησης λόγω της υπερχρέωσής του από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θετικά σχόλια για την Μαρία Αεράκη από εκπρόσωπο των Κέντρων Φιλίας Περιστερίου

Peristeri News

Κλειστό το ΚΕΠ της Ανθούπολης από τις 11 Μαρτίου

Peristeri News

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment