PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνάντηση του Θανάση Καποτά με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού


Στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Περιστερίου «Ανοιχτοί Ορίζοντες», κλιμάκιο με τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Καποτά και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Ανδρέα Πιλάλη, Ανδρέα Λαϊνά και Αλέκο Ψαρρό επισκέφτηκε στο Υπουργείο τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό.

Το κλιμάκιο της κίνησης ενημερώθηκε επισταμένως από τον κ. Συναδινό για τα αθλητικά προγράμματα που τρέχουν αυτό το διάστημα από την Πολιτεία για τους Δήμους, επ΄ ωφελεία διάφορων κοινωνικών ομάδων όπως μαθητές, ΑμεΑ, ηλικιωμένοι κ.α.

Μεταξύ των θεμάτων της συνάντησης ήταν και οι δυνατότητες αξιοποίησης χρηματοδοτικών εργαλείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την συντήρηση, εκσυγχρονισμό και δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών στο Περιστέρι.

Ιδιαίτερα ζητήθηκε από το Θανάση Καποτά η επίσπευση των ενεργειών για την ένταξη του έργου ανακατασκευής του ταρτάν – στίβου του δημοτικού σταδίου Περιστερίου, το οποίο έκλεισε δεκαεπτά συναπτά έτη χρήσης, στο πρόγραμμα Φιλόδημος.

Εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού δηλώθηκε η πρόθεση του Υπουργείου για άμεση ένταξη του έργου, το οποίο αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της κυβέρνησης για την αποκατάσταση των αγωνιστικών χώρων του στίβου και έργο πρώτης προτεραιότητας.

Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» κατέρχονται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με σχέδιο και πρόγραμμα για τον αθλητισμό στο Περιστέρι και δηλώνουν ότι θα είναι δυναμικά στο πλευρό των αθλητικών σωματείων της πόλης για ένα καλύτερο αύριο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment