PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνάντηση του Α. Παχατουρίδη με τον Π. Κουρουμπλή


Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Περιστερίου και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμος Δυτικής Αθήνας(ΑΣΔΑ), Ανδρέας Παχατουρίδης, με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 στο Υπουργείο.

Paxatoyridis_Koyroyblis_2

Στη διάρκεια της συνεργασίας, οι κ.κ. Παχατουρίδης και Κουρουμπλής αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικότερα για τα προβλήματα των Δήμων της Δυτικής Αθήνας.

Ο Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Περιστέρι και τη Δυτική Αθήνα, ανέπτυξαν θεσμικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπήρξε σύμπνοια απόψεων στα σημαντικότερα θέματα.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που χτυπήθηκε περισσότερο την τελευταία πενταετία και υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα πολλών δεκαετιών.

Ο Υπουργός χαρακτήρισε τη συζήτηση εξαιρετικά χρήσιμη και ουσιαστική και δεσμεύτηκε να επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία που του δοθεί το Δήμο Περιστερίου, που τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα με έναν άξιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου.

Paxatoyridis_Koyroyblis_3

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment