PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνάντηση σε άριστο κλίμα


Σε άριστο κλίμα, όπως επισημαίνουν και οι δύο πλευρές, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Σε άριστο κλίμα, όπως επισημαίνουν και οι δύο πλευρές, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στη Ρηγίλλης, συνάντηση που έγινε λίγες μέρες μετά τη διαφοροποίηση του βουλευτή της ΝΔ από τις δηλώσεις του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τις οποίες είχε επιτεθεί στον Αντώνη Σαμαρά.

Και οι δύο πλευρές, δηλώνουν πως το μόνο θέμα που συζητήθηκε ήταν τα θέματα περιβάλλοντος, αρμοδιότητας του τομεάρχη της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, διαψεύδοντας παράλληλα πως συζητήθηκε οτιδήποτε άλλο.

Στο μεταξύ, σχετικά με δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Πέτρο Μολυβιάτη, κύκλοι της ΝΔ επεσήμαναν πως δεν αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτή τη συνάντηση και πως, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Μολυβιάτης, είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μολυβιάτης επεσήμανε στον κ. Καρατζαφέρη ότι η κεντροδεξιά είναι μία, εκφράζεται από τη ΝΔ και έχει αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment