PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνάντηση Παπανδρέου-Σαρκοζί


Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί από τις Βρυξέλλες για το Παρίσι, όπου το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί,

Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί από τις Βρυξέλλες για το Παρίσι, όπου το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί, ενόψει τόσο της αυριανής έκτακτης συνόδου κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης όσο και της συνόδου κορυφής των 27 ηγετών της ΕΕ στις 25 Μαρτίου.

Για δύσκολες και σκληρές διαπραγματεύσεις που θα συνεχισθούν και στο μέλλον έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας προς τους Έλληνες δημοσιογράφους, λίγο μετά το πέρας της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάϊ χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από μία ώρα και όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντηλλάγησαν απόψεις τόσο για τα ζητήματα της οικονομίας όσο και για τις εξελίξεις στη Βόρειο Αφρική, επί των οποίων ο Γ. Παπανδρέου εξέθεσε τις ελληνικές απόψεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment