PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνάντηση με τον Ισπανό πρωθυπουργό είχε η Φώφη Γεννηματά


Οι εκλογές στην Ισπανία, στα τέλη Απριλίου και στην Ελλάδα μέχρι τον Οκτώβριο, και οι ευρωεκλογές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε στο περιθώριο του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στη Μαδρίτη, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας και αρχηγό του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) Πέδρο Σάντσεθ.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από το Κίνημα Αλλαγής, η Φώφη Γεννηματά ευχήθηκε στις προσεχείς εκλογές, ο ισπανικός λαός να εγκρίνει το έργο της κυβέρνησης Σάντσεθ και το ισπανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα να είναι ο νικητής.

Ο Ισπανός Πρωθυπουργός από την πλευρά του εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και στην Ελλάδα η σημαντική δουλειά που γνωρίζει ότι έχει γίνει από το Κίνημα Αλλαγής, θα βρει ανάλογη ανταπόκριση από τους προοδευτικούς πολίτες.

Συζήτησαν ακόμη για τη μάχη των ευρωεκλογών, συμπίπτοντας στην εκτίμηση πως πρόκειται για κρίσιμη μάχη για τους Ευρωπαίους πολίτες, την προοπτική της Ένωσης, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και τις χώρες του Νότου.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment