PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συμφώνησαν να τα ξαναπούν οπαδοί και διοίκηση στον ΓΣ Περιστερίου


Πράξη έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΓΣ Περιστερίου, αλλά και απλοί φίλοι της ομάδας να την πρόθεσή τους να συγκεντρωθούν στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» προκειμένου να εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους στα όσα ακούγονται και γράφονται για την προοπτική συγχώνευσης με τον Φάρο Κερατσινίου.

Περίπου 250-300 άτομα βρέθηκαν στο πέριξ του γηπέδου και ζήτησαν να μιλήσουν με κάποιον εκπρόσωπο της διοίκησης, αλλά δεν ήταν κανείς παρών και έτσι ζήτησαν να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον πρόεδρο του τμήματος, Φίλιππο Κώτση.

Η επιθυμία τους έγινε πράξη και τα είπαν με τον κύριο χρηματοδότη της ομάδας, με τους οπαδούς να του τονίζουν ότι δεν θα δεχθούν την προοπτική συγχώνευσης, πόσω μάλλον να μπει… χέρι στο όνομα του ΓΣ Περιστερίου, ενώ ζήτησαν καθαρές εξηγήσεις για το τι σκέφτεται η δική τους πλευρά.

Από την πλευρά του, ο Φίλιππος Κώτσης ανέφερε ότι για τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση που θα λαμβάνει υπ’ όψιν όλα τα θέματα που έχουν θίξει οι οπαδοί ενώ δεν δίστασε να πει ότι αν το πρόβλημα είναι εκείνος, τότε θα παραιτηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, διοίκηση και οπαδοί συμφώνησαν να τα ξαναπούν από κοντά και μάλιστα άμεσα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment