PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συμπλοκή με ανήλικες μετανάστριες στη Μόρια


Ακόμη και τα ανήλικα κορίτσια έχουν μπει στον «χορό» των συμπλοκών που αναστατώνουν κάθε λίγο και λιγάκι το hot spot στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο! Δύο ανήλικες αλλοδαπές επιτέθηκαν σε μια άλλη ανήλικη, την γρονθοκόπησαν τραυματίζοντάς την και η μια την απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο!

Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν στη Μυτιλήνη τις δυο δράστες που συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μεταναστών και στη Χίο

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μεταναστών έγινε και στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην ΒΙΑΛ της Χίου, όπου συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι επιτέθηκαν σε έναν τρίτο και ο ένας από αυτούς τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, με την βοήθεια των άλλων δύο. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου που τους άσκησε διώξεις για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment