PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Συμμετείχα κι εγώ στα όργια του Στρος Καν»


Καυτές λεπτομέρειες για την ερωτική δράση του Ντομινίκ Στρος Καν φέρνει στο φως η έρευνα για το κύκλωμα «Carlton Hotel», με μία από τις τρεις «πεταλούδες της νύχτας» να εκθέτει, αλλά και να εκθειάζει τον πρώην «Mr ΔΝΤ».

Καυτές λεπτομέρειες για την ερωτική δράση του Ντομινίκ Στρος Καν φέρνει στο φως η έρευνα για το κύκλωμα «Carlton Hotel», με τουλάχιστον μία από τις τρεις «πεταλούδες της νύχτας» που έλαβαν μέρος να εκθέτει, αλλά και να εκθειάζει τον πρώην «Mr ΔΝΤ». Η Φλοράνς συναντήθηκε εννέα φορές με τον Ντομινίκ Στρος Καν σε διάστημα έξι ετών.

«Ημουν κι εγώ εκεί» κατέθεσε χαρακτηριστικά το 30χρονο call girl, αναφερόμενο στα πάρτι οργίων που διοργάνωνε το κύκλωμα, με συχνό, όπως αποδεικνύεται, πελάτη τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Περιέγραψε μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια πώς ο παραλίγο υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας απολάμβανε το σεξ με κάθε κορίτσι που συμμετείχε στο «πάρτι». Δεν παρέλειψε να επαινέσει την «εξαιρετική ενέργεια» του 62χρονου άντρα, αλλά και την προτίμησή του στις νεοεισερχόμενες κοπέλες στο κύκλωμα.

Οι αποκαλύψεις της έφεραν ακόμη σε πιο δύσκολη θέση τον άλλοτε ισχυρό άντρα του ΔΝΤ, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Μάιο θεωρούνταν φαβορί για το χρίσμα των σοσιαλιστών και την εκλογή στο προεδρικό αξίωμα.Και ήρθαν σε μια στιγμή που ήταν έτοιμος να πάρει ανάσα από το σκάνδαλο με την καμαριέρα κι εκείνο με την Τριστάν Μπανόν. Φίλος του δήλωσε στην εφημερίδα «Journal du Dimanche» ότι ο άλλοτε ισχυρός πολιτικός είναι απομονωμένος στο σπίτι του.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, τώρα φαίνεται πως ο «βράχος» του, όπως αποκαλεί τη σύζυγό του Αν Σινκλέρ, έχει αρχίσει να ραγίζει. Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Observer», η Σινκλέρ βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες σε απομόνωση στη βίλα τους στο Μαρόκο έχοντας παγώσει τους κοινούς λογαριασμούς που έχει με τον άντρα της.

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος μετά και τις νέες αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά του σκάνδαλα φέρεται να του ζητάει να της επιστρέψει όσα ξόδεψε για τη δικαστική του περιπέτεια στις ΗΠΑ. Συνεχίζει πάντως να διαψεύδει τα περί διαζυγίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment