PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συλλαλητήριο αγροτών την επόμενη Τρίτη στην Αθήνα


Τη διοργάνωση αγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου αποφάσισε η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, ενώ θα ζητήσει συνάντηση με την κυβέρνηση την Παρασκευή προκειμένου να θέσει το πλαίσιο των διεκδικήσεων.

Μετά από πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα, οι αγρότες της Επιτροπής αποφάσισαν:

  • Να πάρουν μέτρα για την παραπέρα ενίσχυση των μπλόκων που μάχονται για τα αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς και για την κλιμάκωση της κινητοποίησης με πιο προχωρημένες μορφές πάλης.
  • Να καλέσουν τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν περισσότερο την ενεργή εργατική – λαϊκή στήριξη στα δίκαια αιτήματα και στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών.
  • Να ζητήσουν συνάντηση με την κυβέρνηση για την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φλεβάρη, όπου θα θέσει το πλαίσιο των αιτημάτων – διεκδικήσεων των αγωνιζόμενων μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, απαιτώντας την ικανοποίησή τους.
  • Να οργανώσουν μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φλεβάρη, καλώντας όλους τους μικρομεσαίους αγρότες της χώρας να πάρουν μέρος και τους εργαζόμενους και το λαό της πρωτεύουσας να συμμετάσχει μαζικά για να συμπαρασταθεί στην αγωνιζόμενη αγροτιά.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Leave a Comment