PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συλλήψεις υπόπτων για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»


Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε Βόλο και Αθήνα, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση της οργάνωσης “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.

Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε Βόλο και Αθήνα, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση της οργάνωσης “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”. Οι αστυνομικοί έκαναν συνολικά επτά προσαγωγές, πέντε στο Βόλο και δύο στην Αθήνα.

Οι πέντε είναι άνδρες και οι δύο γύναικες, ενώ έχει βρεθεί και σημαντικός οπλισμός. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις από τους προσαχθέντες είναι καταζητούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”, ενώ αναμένεται ότι θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις αργότερα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, έχουν κατασχεθεί δύο καλάσνικοφ, έξι πιστόλια, ένα περίστροφο, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων, περούκες, στολές αστυνομικών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, φάροι και ασύρματοι της αστυνομίας, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα που μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment