PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συλλήψεις για πυροβολισμούς και ληστείες στη Δυτική Αττική


Πέντε συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς, περιπτώσεις ληστειών και κλοπών σε βάρος πεζών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τη συμμετοχή αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Επιχειρησιακών Δράσεων Δυτικής Αττικής.

Συνολικά εξιχνιάστηκαν 14 ληστείες και κλοπές, ενώ δύο από τους πέντε συλληφθέντες είναι ανήλικοι. Η αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση όπλων και ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία:

* Στο Ζεφύρι συνελήφθησαν 2 άτομα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους σε υποθέσεις άσκοπων πυροβολισμών. Παράλληλα, κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, 745 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 56 γραμμάρια κοκαΐνης.

* Στις Αχαρνές, συνελήφθησαν 3 άτομα, από τα οποία δύο είναι ανήλικα και ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε 14 περιπτώσεις ληστειών – κλοπών σε βάρος πεζών στην ευρύτερη περιοχή.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment