PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Περιστέρι και Εξάρχεια (video)


Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προχώρησε η Ομάδα Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Συνελήφθησαν στα Εξάρχεια δύο  αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 28 ετών, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο κατελήφθησαν να κατέχουν συνολικά 430 πακέτα τσιγάρα και 54 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού και τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης, συνελήφθη στο Περιστέρι 28χρονος, διότι εντοπίστηκε στην είσοδο πολυκατοικίας να μεταφέρει ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Από την περαιτέρω έρευνα στο σπίτι του και στον προαύλιο χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.651 πακέτα τσιγάρα και 52 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Επισημαίνεται ότι μέρος των κατασχεμένων τσιγάρων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε φρεάτιο στην αυλή.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν από τα Τμήματα Ασφάλειας Εξαρχείων και Περιστερίου, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment