PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συγκλονιστικό γράμμα γονιών που έχασαν το έξι μηνών βρέφος τους


Με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα γράμμα οι τραγικοί γονείς που έχασαν το έξι μηνών βρέφος τους από την πύρινη κόλαση αποχαιρετούν τον γιο τους, που έφυγε πολύ νωρίς.

Ο πατέρας του, που είναι πυροσβέστης και επιχειρούσε στο πύρινο μέτωπο τη στιγμή της τραγωδίας και η μητέρα του λένε το τελευταίο «αντίο» στο αγγελούδι τους μέσα από ένα γράμμα που άφησε στην Αργυρά Ακτή ένας φίλος του ζευγαριού.

Με λόγια συγκινητικά τα οποία περιγράφουν την οδύνη και ταυτόχρονα την ελπίδα του, όπως αναφέρει στο συγκλονιστικό μήνυμα, οι τραγικοί γονείς απευθύνουν το στερνό αντίο στο νεκρό αγγελούδι και υπόσχονται συνάμα ότι κάθε καλοκαίρι θα επιστρέφουν στο σημείο, για να δουν το μέρος να πρασινίζει με το χαμόγελό του αδικοχαμένου τους παιδιού.

«Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής μέσα στη θάλασσα. Ήθελες να εντυπωσιάσεις τη μανούλα σου, όπως κάθε φορά που σε έβλεπε και την έκανες χαρούμενη, όπως και περίμενες τον πατερούλη σου να σε χαρεί. Εδώ θα είμαστε κάθε καλοκαίρι και θα κάνουμε μαζί μπάνιο, δίπλα στον παράδεισο που θα τον ξανακάνεις πράσινο. Θα παίζουμε στη θάλασσα όλοι μαζί κι αγαπημένοι. Εγώ, η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου. Ότι θέλεις εσύ, μικρό μου ψαράκι. Δημήτρης, Φωτεινή, Μαργαρίτα, Ανδρέας», αναφέρει το σπαρακτικό σημείωμα.

Την ίδια στιγμή, απλός κόσμος επισκέπτεται το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή το έξι μηνών βρέφος και αφήνει λουλούδια. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment