PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συγκλονιστική μαρτυρία του Γιώργου Καρατζαφέρη (video)


Για το πώς βρέθηκε μέσα σε καταιγισμό πυρών.

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία του πρόεδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, για το πώς βρέθηκε μέσα σε καταιγισμό πυρών ο ίδιος μαζί με την προσωπική του φρουρά στην Τραγάνα χθες το μεσημέρι, την ώρα που άγνωστοι ληστές τράπεζας (σ.σ. νωρίτερα στην Αταλάντη) άρχισαν να πυροβολούν με Καλάσνικοφ το περιπολικό της ΕΛΑΣ που τους καταδίωκε.

«Ήμουν στην Τραγάνα και συνομιλούσα με κατοίκους της περιοχής, μόλις είχα κατέβει από το αυτοκίνητο… Βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα για κατοικημένη περιοχή, χωρίς να υπολογίζει τα σαμαράκια και κάποιον να βγάζει ένα καλάσνικοφ και να σημαδεύει» είπε για την προσωπική του περιπέτεια.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρόσθεσε ότι «έπεσαν» πάρα πολλοί πυροβολισμοί από την πλευρά των ληστών και μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. «Σαφώς και κινδύνεψαν άνθρωποι. Ένας επιχειρηματίας μου είπε ότι αισθάνθηκε τον αέρα της σφαίρας… Έβλεπες ακόμα και 10-15 λεπτά μετά το περιστατικό ανθρώπους κοκαλωμένους» τόνισε.

Ο κ. Καρατζαφέρης – που διατηρεί εξοχικά κατοικία στην ευρύτερη περιοχή – ανέφερε ότι αμέσως ζήτησε από την προσωπική του ασφάλεια να πέσει κάτω και να μην πυροβολήσει, επειδή βρίσκονταν σε κατοικημένη περιοχή. «Καλύτερα να μην συλληφθεί ένας ληστής, παρά να σκοτωθεί ένας αθώος πολίτης» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος ανέφερε και ότι επικοινώνησε μαζί του ο αρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Γ. Οικονόμου.

Δήλωσε ακόμα ότι θα θέσει το ζήτημα της αύξησης της εγκληματικότητας και της ανεξέλεγκτης κατοχής Καλάσνικοφ στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, εφόσον πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντησή του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment