PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες για την τραγωδία στο Περιστέρι


Ήταν περίπου 5:40 σήμερα τα ξημερώματα όταν μια μητέρα μπήκε στην κλινική Ταξιάρχη στο Περιστέρι κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 2,5 ετών αγοράκι της.

Η 35χρονη γυναίκα φώναζε στους γιατρούς: «Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου».

Το παιδάκι όμως δεν είχε τις αισθήσεις του και φαινόταν νεκρό.

Κατέβηκε ο γιατρός, πήρε το μωρό και το πήγε για διάγνωση, αλλά λίγο αργότερα έμαθαν όλοι πως το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στην κλινική.

Αμέσως, ενημερώθηκε το Α.Τ. Περιστερίου, που ανέλαβε την υπόθεση, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του μικρού αγοριού ήταν ασφυκτικός.

Πληροφορίες που ακόμα διερευνώνται, αναφέρουν πως το άτυχο αγοράκι έπαιζε κρυφτό με το αδερφάκι του και κρύφτηκε σε έναν κλειστό αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι τους στο Ίλιον και δυστυχώς εκεί το βρήκε η μητέρα του!

Τα ακριβή αίτια, πάντως, θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε.

Αποκάλυψη σοκ από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Μια νέα συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε το “Χαμόγελο του Παιδιού”, για τον θάνατο του μόλις 2,5 ετών παιδιού στο Περιστέρι. Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 το “Χαμόγελο του Παιδιού” δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας.

Άμεσα, όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιες για κάθε περιστατικό παραμέλησης/ κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας μεγαλώσει, με σεβασμό και στοργή, περισσότερα από 800 παιδιά θύματα παραμέλησης / κακοποίησης  κι έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία στις επιπτώσεις της παραμέλησης / κακοποίησης στην ψυχή ενός παιδιού καλεί τους πολίτες να σπάνε τη σιωπή τους όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιο παιδί κινδυνεύει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment