PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συγκέντρωση τροφίμων για οικογένειες του Περιστερίου


Η Μ.Κ.Ο. «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. » συνεχίζει και φέτος το πρόγραμμα «Αλληλεγγύης» οικογενειών που χρειάζονται στήριξη, προκειμένου να ανακουφιστούν έστω και προσωρινά, ειδικά τώρα που πλησιάζουν εορτές.

Η Μ.Κ.Ο. «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. » συνεχίζει και φέτος το πρόγραμμα «Αλληλεγγύης» οικογενειών που χρειάζονται στήριξη, προκειμένου να ανακουφιστούν έστω και προσωρινά, ειδικά τώρα που πλησιάζουν εορτές.

Ο Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.» Παναγιώτης Μαργαρώνης κάνει έκκληση σε όλους να μην επιτρέψουμε την οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας, να επηρεάσει την ανθρωπιά μας. Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που χρειάζονται την στήριξη μας και είμαι βέβαιος ότι όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε το ελάχιστο.

Ζητάμε από όλους, ένα προϊόν, μια ζάχαρη, ένα πακέτο μακαρόνια, ένα κουτί γάλα. Είμαι βέβαιος, ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε λίγη βοήθεια και σίγουρα δεν θα μας λείψουν από το δικό μας τραπέζι. Ας δώσουμε και ας προσφέρουμε λίγη χαρά σε αυτές τις οικογένειες. Μην επιτρέψετε να χαθεί η ανθρωπιά μας.

Συγκεντρώνουμε και ζητάμε τα παρακάτω τρόφιμα πρώτης ανάγκης: όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, λάδι, βούτυρο, γάλα τύπου εβαπορέ, ζάχαρη, καφές, αλεύρι και γενικά τρόφιμα συσκευασμένα με μακρά ημερομηνία λήξης.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε οικογένειες τις οποίες τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει και στηρίζει η Μ.Κ.Ο. «ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. », ενώ παράλληλα συνεχίζει και καταγράφει περιπτώσεις οικογενειών που επιβάλετε η στήριξη τους ώστε να λάβουν και αυτές την βοήθεια. Μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε στην προσπάθεια ανακούφισης.

Από τις 6 Δεκεμβρίου έως και την 21 Δεκεμβρίου 2010 μπορείτε να προσφέρετε τα τρόφιμα στα γραφεία της οργάνωσης, όπου είναι και τόπος συγκέντρωσης της βοήθειας.

Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου από τις 19:30 έως και τις 22:00 στην οδό Ρούσβελτ 17 στο Περιστέρι.

Κατόπιν συνεννόησης μπορούν να παραλαμβάνουν τρόφιμα και το πρωί ή το μεσημέρι. Πληροφορίες στο 210-57.86.870 και στην ηλεκτρονική μας σελίδα, στο διαδίκτυο www.kipoda.gr, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και στο e-mail: kipoda@kipoda.gr .

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment