PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Πέτσας: «Παράθυρο» για μεγαλύτερο κοινωνικό μέρισμα


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί μεγαλύτερο κοινωνικό μέρισμα σε σχέση με «το ποσό που γράφουν οι εφημερίδες» άφησε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, χωρίς πάντως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

«Όσο περνούν οι μέρες, μπορεί και να ανέβουν τα νούμερα και να είναι παραπάνω το ποσό από αυτό που γράφουν οι εφημερίδες» ανέφερε ο κ. Πέτσας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και παρέπεμψε στο οικονομικό επιτελείο. «Μακάρι το οικονομικό επιτελείο να έχει το περιθώριο για μια καλύτερη εισήγηση» είπε, συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει πει πόσα χρήματα θα διαθέσει, αλλά έχει γνωστοποιήσει πόσοι περίπου θα είναι οι δικαιούχοι του μερίσματος.

Όσον αφορά στον χρόνο που θα γίνουν οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι αυτές θα γίνουν μέσα στις επόμενες δύο μέρες, μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού από το Λονδίνο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνταν μέχρι σήμερα το κοινωνικό μέρισμα αναμένεται να κυμανθεί στο ποσό των 500 έως 1.000 ευρώ. Όπως προανήγγειλε προ ημερών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας το μέρισμα θα διανεμηθεί σε 200.000 νοικοκυριά. Πρόκειται για οικονομικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού οι οποίες, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, θα είναι οι μακροχρόνια άνεργοι, πολύτεκνα νοικοκυριά καθώς και οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑΜΕΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment