PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Πέτσας: Αυστηρό lockdown από αύριο Κυριακή


Την επάνοδο σε αυστηρό lockdown από αύριο Κυριακή και για μία εβδομάδα ανακοίνωσε εκτάκτως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μετά το «διάλειμμα» λίγων ημερών λόγω εορτών, ώστε να κρατηθεί το ιικό φορτίο σε χαμηλά επίπεδα και να ανοίξουν τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου.

Μετά από σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκόμενων κυβερνητικών στελεχών και φορέων, ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε ότι από την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί έως τις 6 το πρωί 11 Ιανουαρίου αναστέλλεται η λειτουργία του click away, ξανακλείνουν βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια, ΚΤΕΟ, απαγορεύεται το κυνήγι και το ψάρεμα.

Σχετικά με τις εκκλησίες, η λειτουργία των Θεοφανίων θα πραγματοποιηθεί από τους ιερείς, αλλά χωρίς πιστούς. Οπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, οι εκκλησίες μας, μετά τις 11 Ιανουαρίου 2021, θα υποδεχθούν ξανά τους πιστούς για τις Κυριακάτικες λειτουργίες με τους κανόνες που ίσχυαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Επίσης επανέρχεται από τις 9 το βράδυ η απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 5 το πρωί.

Στο τέλος της 2ης εβδομάδας του Ιανουαρίου θα αξιολογηθεί η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment