PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν είναι το back-up των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


«Αν δεν κλείσει άμεσα η αξιολόγηση θα γυρίσουμε σε ακόμη χειρότερες μέρες» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως οι καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση οφείλονται στο τρίπτυχο «ανικανότητα – ατολμία – ιδεοληψίες».

«Από 2,2 έως 3,1 δισ. θα χάσει η ελληνική οικονομία αν δεν κλείσει η αξιολόγηση λέει το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους της Βουλής. Η κλεψύδρα ήδη αδειάζει», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση εκτίμησε πάντως πως ο Αλ. Τσίπρας δεν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τη δραχμή. «Αυτές τις σκέψεις τις εγκατέλειψαν το καλοκαίρι του ’15 όταν κατάλαβαν ότι αυτό θα θεωρηθεί έγκλημα και δεν θα συγχωρεθεί από τον ελληνικό λαό. Στο πίσω μέρος του μυαλού του κ. Τσίπρα υπάρχει μόνο η εξουσία. Και η εξουσία, για να διατηρηθεί, θέλει ευρώ», παρατήρησε.

Ερωτηθείς εάν το Ποτάμι θα ψηφίσει τα νέα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή εφόσον κλείσει η αξιόλογη ο κ. Θεοδωράκης απάντησε: «Το Ποτάμι δεν είναι το back-up των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Άλλοι πιθανόν να είναι. Εμείς ψηφίζουμε με γνώμονα τις αρχές μας, τις επεξεργασμένες θέσεις μας και το συμφέρον του τόπου. Χάρες δεν κάνουμε σε κανέναν. Ούτε αριστερά ούτε δεξιά».

Επισήμανε ακόμη πως το Ποτάμι δεν θα γίνει «πατερίτσα» των παλιών κομμάτων. Κάναμε το Ποτάμι για να συγκρουστούμε με όλα αυτά που μας οδήγησαν στην οικονομική και πολιτική χρεοκοπία, δεν κάναμε το Ποτάμι για να κυνηγάμε τα τρένα με τις ευκαιρίες», ανέφερε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment