PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Το πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει


Στην ανάγκη αλλαγής του πολιτικού συστήματος εστίασε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος παράλληλα, έκανε ειδική μνεία και στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της κεντροαριστέρας.

«Σήμερα που οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιγράφουν όλα τα κακά του παλιού πολιτικού συστήματος, η ευθύνη μας είναι τεράστια» επεσήμανε, σε δήλωσή του στο «Βήμα της Κυριακής», και σημείωσε ότι «οι αρχές και οι θέσεις του Ποταμιού πρέπει να διασπαρούν σε νέα πεδία».

«Πρέπει να κατακτήσουμε νέα εδάφη. Να αποδείξουμε ότι υπάρχει και πολιτική αλλιώς. Να συμμαχήσουμε με όλους αυτούς που αρνούνται την Ελλάδα της μιζέριας. Για δουλειές, δικαιοσύνη, ευτυχία. Να παρασύρουμε στην περιπέτεια της πολιτικής τους νέους ανθρώπους» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο.

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς, εκτιμώντας ότι «αυτό το φθινόπωρο θα είναι η εποχή της αναγέννησης του μεγάλου κεντρώου προοδευτικού χώρου».

«Εμείς δεν θα φοβηθούμε. Το μακρύ ταξίδι που ξεκινήσαμε συνεχίζεται. Το πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει» κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment