PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση γέρασε πολύ πριν την ώρα της


«Η κυβέρνηση – και είναι θλιβερό – γέρασε πάρα πολύ γρήγορα. Ποιος φανταζόταν ότι μετά από δύο εκλογικές νίκες και ένα δημοψήφισμα θα ήταν τόσο “κουρασμένοι” ο κ. Τσίπρας, οι υπουργοί του και οι ιδέες τους. Δεν έχουν αφήγημα. Τους βλέπεις προσπαθούν να κάνουν ένα παζάρι με τον έναν και τον άλλον. Είναι σαφές ότι αυτή η κυβέρνηση γέρασε πολύ πριν την ώρα της».

Τα παραπάνω ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Απαντώντας σε ερώτηση του Παύλου Τσίμα για τα σενάρια πρόωρων εκλογών ανέφερε: «Κάποιοι φλερτάρουν με το κόλπο της απόδρασης. Δηλαδή τώρα που είναι δύσκολα τα πράγματα και που δεν έχει διαμορφωθεί απόλυτα το εκλογικό σκηνικό κάποιοι σκέφτονται “γιατί να μην τζογάρουμε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση”. Ο κ. Καμμένος προηγήθηκε του φίλου του κ. Τσίπρα, να “ρίξει” την ιδέα για να μετρήσει αντιδράσεις στην αγορά. Δε νομίζω ότι έχουν απορρίψει το σενάριο των πρόωρων εκλογών αλλά ελπίζω να μην είναι το επικρατέστερο».

Μιλώντας για το συνέδριο του Ποταμιού στα τέλη Φεβρουαρίου τόνισε: «Προσπαθούμε να μειώσουμε την απόσταση των στελεχών με τις αποφάσεις που λαμβάνονται στην κορυφή του κινήματος. Θέλουμε το Ποτάμι να το κυβερνούν τα στελέχη του και νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει μέχρι ενός σημείου. ­Θα ολοκληρώσουμε την προσπάθεια σ΄αυτό το συνέδριο».

Τέλος αναφερόμενος στις συνεργασίες δήλωσε: «Το Ποτάμι δεν θα μετέχει με κανένα τρόπο στην ενίσχυση άλλων κομμάτων. Δεν μας ενδιαφέρει να βρούμε στέγη για μένα και τους 11 βουλευτές μας σε κάποιο άλλο κόμμα, είτε δεξιά, είτε αριστερά. Δεν δειλιάζουμε στο να συνεργαστούμε αλλά δεν θα συνεργαστούμε για να σώσουμε τις καρέκλες μας».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Leave a Comment