PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Η Ελλάδα δεν θα παραδοθεί ξανά στους κομματικούς μηχανισμούς


Μιλώντας στο Αμφιθέατρο Κήπος των Εποχών, ο επικεφαλής του Ποταμιού επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα, τονίζοντας ότι «το θράσος του είναι πολύ μεγάλο».

«Η Ελλάδα δεν θα παραδοθεί ξανά στους κομματικούς μηχανισμούς, τους ερασιτέχνες αλλά και τους πονηρούς, τα συμφέροντα και τις συντεχνίες που την κρατάνε γονατισμένη όλα αυτά τα χρόνια, όλες αυτές τις δεκαετίες» επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από τη Θεσσαλονίκη, τον πρώτο σταθμό της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ υπογράμμισε ότι η χώρα «δεν θα γυρίσει πίσω».

Μιλώντας στο Αμφιθέατρο Κήπος των Εποχών, ο επικεφαλής του Ποταμιού επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα, τονίζοντας ότι «το θράσος του είναι πολύ μεγάλο».

«Θέλει να είναι αυτοδύναμος πρωθυπουργός. Οι επιλογές του ήταν όλες ή σχεδόν όλες αποτυχημένες. Το παραδέχεται και ο ίδιος», συμπλήρωσε.

Από τα «πυρά» του κ. Θεοδωράκη δεν ξέφυγε ούτε η Ν.Δ., με τον επικεφαλής του Ποταμιού να σημειώνει: «Και από την άλλη, είπαμε οι αμόλυντοι. Ψηφίστε ξανά Ν.Δ. να επιστρέψουμε στις ωραίες μέρες του 2014, του 2013, του 2012. Για καινούργιους φόρους, για καινούργιες περικοπές, για νέα λιτότητα και λίγες, έως καθόλου, μεταρρυθμίσεις».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανακοίνωσε τις προτάσεις του κινήματος για εξυγίανση και εκσυγχρονισμό του πολιτικού συστήματος.

«Κανείς να μην μπορεί να γίνεται υπουργός αν δεν έχει τουλάχιστον πέντε χρόνια ένσημα στον ιδιωτικό τομέα ή ανάλογη υπηρεσία στο Δημόσιο όπου θα έχει μπει νόμιμα όμως, μέσω ΑΣΕΠ και όχι από το παράθυρο. Να σταματήσουν να κυβερνούν οι άεργοι, τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, οι θλιβεροί στρατηγοί των κομματικών μηχανισμών» ανέφερε, ενώ και έκανε λόγο για «κατάργηση της ισοβιότητας του βουλευτή».

«Ανώτερο όριο δύο συνεχόμενες τετραετίες και συνολικά τέσσερις θητείες σε όλη του την ζωή. Και βέβαια καμία σύνταξη από τη Βουλή, σύνταξη παίρνεις από το επάγγελμά σου», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment